Juhuuu! Nu kan jeg snart komme på jagt

N 55°40'19.2" E 9°23'10.1" - august 2022

Jeg er så heldig, at jeg har fået en plads i Haraldskær Jagtklub. Det betyder, at selvom jeg ikke har (mit eget) sted at gå på jagt, så kan jeg komme på fællesjagter, andejagter og andre arrangementer i jagtklubben. Jeg har stået på venteliste et stykke tid, og nu er jeg så medlem. 
I aften har jeg været til skydearrangement i klubben for at øve mig i at ramme, så jeg kan bestå haglskydeprøven i løbet af efteråret. Jeg starter jo helt fra bunden og bruger en del tid på at “tørtræne” hjemme i stuen. Det vil sige, at jeg øver mig i at skuldre geværet og forsøge at få alle de små bevægelser automatiseret, så løbet peger lige den vej, som det skal. 
En gang imellem er vi også på skydebanen, så jeg kan øve på lerduer og få hjælp fra de instruktører, der er der. Det plejer at være super hyggeligt og selvfølgelig en fantastisk følelse, når man rammer lerduen (som jeg altså også gør en gang imellem … og heldigvis stadig oftere og oftere). 
Tusind tak til Haraldskær Jagtklub for et hyggeligt arrangement, hvor man bliver taget rigtig godt imod uanset hvor langt man er i jagttegnsprocessen! 🙏🙏🍀
UUUH, hvor bliver det spændende, når jeg skal på min første jagt!
#helenefornord #haraldskærjagtklub #jagttegn #skydetræning #vingstedskydebane #danmarksjægerforbund

Her finder du flere historier om oplevelser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *