Preikestolen – det går ikke altid som præsten prædiker

Hjemme i stuen - august 2022

Her skulle jeg have stået lige nu – se foto 1: Den sagnomspundne* Preikestolen, som rejser sig over Lysefjorden øst for Stavanger. Plateauet er ca. 25 x 25 meter. Sidste gang jeg var der – for ca. 25 år siden – turde jeg ikke gå oprejst helt hen til kanten. Altså … jeg KUNNE ikke. Så jeg kravlede de sidste meter, for at kunne kigge de 604 meter ned til fjorden. Det føltes som om klippen jeg lå på forsvandt ind under mig, så jeg lå på et slags udhæng. Jeg ved ikke, om det egentlig er sådan, men det var en … hmmm … meget spændende følelse😱😱😄
Nå, færgebilletten var bestilt, og vi havde bestemt os for, hvor teltet ca. skulle slås op. Hurra for Allemandsretten i Norge!!! (og Sverige), der betyder, at man må slå telt op/sove under åben himmel overalt på landet, i skove og på fjeldet, med undtagelse af opdyrkede marker og rastepladser. 
Men altså … vi blev nødt til at ændre planer (se foto nr. 2)🥴 og så øver jeg mig lidt i omstillingsparathed og det faktum, at sygdom aldrig kommer belejligt. Men skoven herhjemme er skøn, kaffe i haven er virkelig også hyggeligt og blommerne overvælder min have og snart min fryser (jeg deler lidt med nogle hvepse, sommerfugle og naboer). Så det hele skal nok gå alligevel ♥️♥️🙏 Og Preikestolen går jo ingen steder. Tror jeg. Så nu håber jeg, at vi kan tage en tur derop i løbet af september eller oktober. 
#helenefornord #preikestolen🇳🇴 #omstilling 

Her finder du flere historier om oplevelser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *