Hvorfor skal du følge med på min blog?

Hvorfor i alverden skulle du dog følge med på #helenefornord?
Ja, det kunne jo f.eks. være, fordi du hellere vil se naturen og outdoor-livet som det er, end se glansbilleder. Fordi du – ligesom jeg – synes der er så meget fantastisk at opleve derude.
Hvis du også synes, det er ok, når det engang imellem er:
koldt (se foto med Siri og slædehund)
hårdt (se foto med en presset Helene på vandretur)
gør lidt ondt (se foto med ben efter møde med brombærkrat, som jeg troede jeg nemt kunne løbe igennem …) eller
ser dumt ud (se foto med støv-ansigt efter ATV-tur)

… Så skal du specielt følge med!
For jeg synes nemlig også, at koldt, hårdt, ondt eller dumt er ok og faktisk nødvendigt en gang imellem (jeg noterer mig lige, at det der med komfortzoner skal jeg da skrive lidt om en anden gang). Hvis du ikke synes det er ok, når det er lidt hårdt, koldt, gør ondt eller ser dumt ud … følg med alligevel! Så tager jeg mig af det “ukomfortable” og du kan nøjes med at læse om det.
Hvis jeg kan være med til at motivere og inspirere dig, ligesom jeg selv er blevet motiveret og inspireret af andre, så er ringen sluttet og jeg giver tilbage, som jeg selv har fået. Så tak til alle jer, der motiverer og inspirerer!
PS: Jeg tror og håber egentlig aldrig, at den der “ring” bliver helt sluttet.
Derfor du skal følge med her! 😊✌️♥️🍀
#helenefornord

Her finder du flere historier om oplevelser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *