Hold fast i sommerfølelsen!

N 56°07'37.0" E 9°37'33.3" - august 2022

Vil du også gerne holde fast i lidt af sommer-følelsen? Det behøver ikke “koste” en ferieuge eller en hel weekend … måske har du en kajak, eller kan låne en (tak til Morten Nielsen fordi jeg måtte låne din kajak 🙂 ). Vi smed i hvert fald to kajakker på bilen i lørdags, pakkede udstyr og kørte til Silkeborgsøerne, hvor vi parkerede bilen og slæbte kajakker og udstyr ned til søen. Det blæste en del, og det havde vi taget højde for, så vi roede i medvind til lejrpladsen. Det skønneste lille sted med bålplads og badestrand (“badestrand” … det kommer jo an på, hvordan man definerer det, men hvis man rigtig gerne vil bade, så synes man tit at stranden er en badestrand).
Telt op, mad (risotto og Chorizopølser) over firewood brænder (et slags minikomfur, hvor man fyrer med f.eks. træ), hvidvin og gåtur. Og nøøøj, hvor ligger man godt, når man kommer “i seng” efter at have brugt sin krop!
Søndag morgen (tidlig!) var søen helt blank, og fantastisk at bade i. De eneste lyde i hele verden var små plask, når man svømmede. 
Og hvor smart: siden vinden havde lagt sig, kunne vi ro ud i medvind og tilbage i vindstille vejr. Tak til Lone Kristensen for kaffe fra kaffevognen ved Almind Søbad søndag formiddag. DET søbad skal vi (også) helt sikkert tilbage til en gang!
#helenefornord #robenstents #kakak #småeventyr #silkeborg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *