Planlægning og arbejdsfordeling

Hjemme i stuen - august 2022

Planlægning og arbejdsfordeling … ja, det skal der jo også til, når man skal på tur. Her kan du læse, hvordan vi (Bjørn og jeg) gør det, når vi skal af sted: 
Vi har tit masser af tanker og ideer til tur-mål, så det er ikke svært at finde et sted at tage hen. Andre gange improviserer vi og tager en hurtig beslutning lige inden afgang, og det er der også noget fantastisk i!
Vi (eller … mest Bjørn) har styr på, hvor alt vores grej er, og har sørget for, at det vi bruger mest ikke er stuvet længst væk. Så er det ret nemt at pakke telt, underlag, sovepose, vanddunk, kogegrej mm. …: Keep it simple!
Når vi ankommer til lejrpladsen er det typisk Bjørn, der går i gang med at gøre “køkkenet” (Jetboil, Trangia, transportabel grill, bål eller noget helt femte) klart. Jeg sætter telt op og ordner sovepladser. Det fungerer ret smidigt, når hver har sine arbejdsopgaver og vi ikke behøver at aftale alt på forhånd. 
På samme måde er Bjørn “ude-mand” og jeg “inde-dame”, når vi pakker ned. Det er bedst for alle, et det er Bjørn, der pakker bilen (hvis vi har den med). Han har brug for at have styr på grejet og vide, hvor alting er (det har nok noget med hans militær-baggrund – og min distræthed – at gøre). 
Så hvis jeg f.eks. siger: “Skat, jeg kan da lige pakke bilen i et snuptag”, så får jeg en venlig henstilling om lige at tage en kop kaffe mere, mens HAN pakker. Jep, jeg er ret heldig, synes jeg!
PS: Jeg KAN også godt selv, hvis det skal være 😊♥️🍀
#helenefornord #outdoor #planlægning #robenstents

Her finder du flere historier om oplevelser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *